Jonas Sjövall

Jonas Sjövall

 

Hårdfakta om Jonas:

Branschspecifik utbildning: Byggnadsingenjör med fördjupning i BIM och VDC (digitalisering och effektivisering i branschen)

Tid i försvarsmakten: 13 år

Vapenslag och grad: Infanteriet och Kapten

Eget bolag: Craft Bygg & Entreprenad AB utförde ROT arbeten mot privatpersoner.

Familj: Min fru Isabelle och våra två faraohundar.

Fritidssysselsättning: Tillbringar tid med min fru och våra hundar, fixa med huset i skärgården, resa till Italien och äta glass.

Laster: Äter glass

 

Jag hade, som officer, tagit mig igenom en väldigt lång period av skog, lera och krutgaser när jag började förstå att det finns platser med hårdgjord yta av asfalt, betong och grus. Här någonstans fick jag insikt att livet kan vara ganska trevligt och gick all-in på det.

Jag träffade en väldigt söt tjej som jag så småningom skaffade mig två hundar med.

Under några, intensiva, års tid hann jag starta och driva ett eget byggbolag, utbilda mig och projektleda takrenovering på föreningens fastigheter.

I samma veva lyckades jag också sätta ett par diamantklädda ringar på min, numera, frus finger.

Vid denna tidpunkt utvecklades vår gemensamma kärlek till Italien som vi efter många turer kan kalla för vårt andra hem.

Vi har också ett litet ställe i skärgården där jag på fritiden gärna snickrar.

I min nuvarande yrkesroll på BOX arbetar jag med digitalisering och utveckling av projekt. Jag är noggrann och nyfiken som person och det avspeglas även i mitt arbete där jag hela tiden eftersträvar att göra arbetet mer effektivt. Hur man effektivisera branschens processer talar jag mig ofta varm för.

Ta gärna kontakt med mig på följande kanaler:

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jonas-sjovall

Mail: jonas.sjovall@boxbygg.se

Mobil: 0707799740

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________